SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen asentaminen Apache (CentOS) -järjestelmään

Kun varmennepyyntösi on hyväksytty, voit ladata SSL-varmenteet ja keskitason varmenteet SSL-sovelluksesta. Lisätietoja: SSL-varmenteen lataaminen. Molemmat näistä tiedostoista on asennettava www-palvelimeesi.

Nämä ohjeet eivät koske Ubuntu-palvelimia, joissa on käytössä Apache.

Voit myös ladata välivarmenteiden nipun -varastosta.

SSL- ja Intermediate-varmenteiden asentaminen

1. Kopioi SSL-varmennetiedosto ja varmennenipputiedosto Apache-palvelimeesi. Sinulla pitäisi jo olla avaintiedosto prosessista, jolloin loit varmennepyyntösi.
  2. Paikanna seuraavat direktiivit joko httpd.conf- tai ssl.conf-tiedostostasi (käytettävät tiedostot riippuvat Apache-määrityksistäsi). Jos yksi tai useampia niistä on parhaillaan kommentoitavana, peruuta tämä poistamalla # -merkki rivin alusta. Määritä näiden direktiivien arvot asiaankuuluvan tiedoston absoluuttiseen polkuun ja tiedostonimeen Apache-versiosi mukaisesti:
    Apache-versio < 2.4.8
    Direktiivi Annettava polku
    SSLCertificateFile Varmenteen tiedostopolku
    SSLCertificateKeyFile Avaimen tiedostopolku
    SSLCertificateChainFile Välivarmennepaketin polku
    Apache-versio 2.4.8+
    Direktiivi Annettava polku
    SSLCertificateFile Varmenteen tiedostopolku
    SSLCertificateKeyFile Avaimen tiedostopolku
    SSLCACertificatePath Välivarmennepaketin polku
  3. Tallenna määritystiedosto ja käynnistä Apache uudelleen.

Verkkopalvelimesi uudelleenkäynnistys

Apachen uudelleenkäynnistysmenetelmä riippuu erityisesti käyttöjärjestelmäympäristöstäsi. Unix-tyyppisissä käyttöympäristöissä (Linux, Solaris, HP-UX, jne.) suoritat tavallisesti komentosarjan pysäyttääksesi ja käynnistääksesi ja httpd daemon -sovelluksen uudelleen. Windows-käyttöjärjestelmässä pysäytät ja käynnistät Apache-palvelun tavallisesti uudelleen palvelujen hallintapaneelissa. Katso ohjeet käyttöjärjestelmän toimittajan ohjeista tai Apache-ohjeista.

SSL-varmenteesi on asennettu. Jos ongelmia esiintyy, apua vianmääritykseen löytyy kohdasta