SSL-varmenteen asentaminen manuaalisesti cPanel-verkkohotelliin

Eikö tämä ole oikea palvelintyyppi? Siirry takaisin asennusohjeiden luetteloon.

Kun varmennepyyntösi on hyväksytty, voit ladata varmenteesi SSL-hallinnasta ja asentaa sen cPanel-verkkohotellitiliisi. Voit katsoa lyhyen videon tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

Vaaditaan: Luksusvarmenteet ja laajennetusti vahvistetut EV-varmenteet sekä laajennusverkkotunnusten tai aliverkkotunnusten SSL-varmenteet täytyy asentaa manuaalisesti.
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Napsauta verkkohotelli ja valitse sitten Hallitse sen cPanel-tilin kohdalla, johon olet asentamassa SSL-varmennetta.
  3. Napsauta cPanel-hallinta.
  4. Napsauta Suojaus-osiossa SSL/TLS.
  5. Napsauta Certificates (CRT) (Varmenteet (CRT)) -osiossa Generate, view, upload, or delete SSL certificates (Luo, tarkastele, lataa tai poista SSL-varmenteita).
  6. Lataa varmenne palvelimeen -osiossa lataa ensisijainen varmenne (.crt-tiedosto, jonka nimi on satunnaistettu) paikalliselta tietokoneeltasi ja napsauta Lataa varmenne palvelimeen.
  7. Napsauta uudella sivulla Siirry takaisin.
  8. Vieritä SSL-varmenteet -sivun alaosaan ja napsauta Palaa SSL-hallintaan.
  9. Kohdassa Install and Manage SSL for your site (HTTPS) (Sivustosi SSL-salauksen asennus ja hallinta (HTTPS)) napsauta Manage SSL Sites (Hallitse SSL-sivustoja).
  10. Vieritä alas kohtaan Install an SSL Website (SSL-sivuston asennus) ja napsauta Browse Certificates (Selaa varmenteita).
  11. Valitse varmenne, jonka haluat aktivoida, ja napsauta Use Certificate (Käytä varmennetta). Tällöin varmenteen kentät täydennetään automaattisesti.
  12. Vieritä sivun alareunaan ja napsauta Install Certificate (Asenna varmenne).
  13. Kun näkyviin tulee ilmoitus onnistuneesta asennuksesta, valitse OK.

Siinä kaikki! Voit varmistaa sivustosi SSL-salauksen toiminnan käyttämällä Certificate Checker (varmennetarkistus) -työkaluamme.

Näytä, miten tämä tehdään...