SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen asentaminen Microsoft Exchange Server 2007 -palvelimeen

Kun SSL-pyyntö on tarkistettu ja varmenteesi on myönnetty, lataa ja asenna toimitetut tiedostot. Täydelliseen asennukseen vaaditaan kaikkien Microsoft® Exchange Server 2007 -palvelimen tiedostojen asentaminen. Lisätietoja: SSL-varmenteen lataaminen.

Varmista ennen aloittamista, että olet kirjautunut sisään järjestelmävalvojana.

Jos haluat suorittaa suojatusti useita palveluita, kuten SMTP, POP, IMAP, UM ja IIS, sinun on käytettävä usean verkkotunnuksen varmennetta (UCC).

Varmenteen asentamiseen liittyy kaksi eri prosessia:

1. Toimittamamme välivarmenteen asennus palvelimeesi
  2. Allekirjoitetun SSL-varmenteesi asennus palvelimeesi

Välivarmenteen asentaminen palvelimeesi

1. Valitse Käynnistä-valikosta Suorita.
  2. Kirjoita mmc ja napsauta OK. Microsoft Management Console -ikkuna avautuu.
  3. Napsauta Tiedosto-valikossa Lisää/Poista laajennus.
  4. Valitse Varmenteet ja napsauta sitten Lisää.
  5. Valitse Tietokonetili ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Valitse Paikallinen tietokone ja napsauta sitten Valmis.
  7. Sulje Lisää tai poista laajennuksia napsauttamalla OK.
  8. Laajenna Varmenne-kansio Konsoli-ikkunassa.
  9. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Keskitason varmenteen myöntäjät, valitse hiirellä Kaikki tehtävät ja napsauta sitten Tuo.
  10. Napsauta kohdassa Ohjattu varmenteiden tuominen Seuraava.
  11. Napsauta Selaa varmennetiedoston paikantamiseksi.
  12. Vaihda tiedoston laajennussuodattimeksi oikeassa alanurkassa PKCS #7 Varmenteet (*.spc;*.p7b).
  13. Valitse varmennetiedostosi ja napsauta sitten Avaa.
  14. Napsauta Seuraava.
  15. Valitse Aseta kaikki varmenteet varastoon.
  16. Napsauta Selaa, valitse Intermediate Certification Authorities ja napsauta sitten Seuraava.
  17. Napsauta Valmis.

Allekirjoitetun SSL-varmenteen asentaminen palvelimeesi

1. Napsauta Start-valikosta Microsoft Exchange Server 2007 ja napsauta sitten Exchange Management Shell.
  2. Tuo varmenne kirjoittamalla kehotukseen:
    Import-ExchangeCertificate -Path C:\CertificateFile.crt

Korvaa CertificateFile.crt varmenteesi täydellisellä polulla ja tiedostonimellä.

Jos tämän komennon tuloksena varmenteen allekirjoitusta ei tallenneta, sinun täytyy kopioida sen manuaalisesti seuraavassa vaiheessa.

3. Ota varmenne käyttöön kirjoittamalla seuraava teksti:
    Enable-ExchangeCertificate -Thumbprint liitä_allekirjoitus_tähän -Services "SMTP, IMAP, IIS"

Sijoita allekirjoitus kohtaan liitä_allekirjoitus_tähän. Määritä palvelut, jotka tämä varmenne kattaa. Käytä lainausmerkkejä. Kelvollisia tunnistimia ovat SMTP, POP, IMAP, UM ja IIS. Älä ota käyttöön palveluita, jotka eivät ole käytössä.

4. Sulje Exchange Management Shell -ikkuna.

SSL-varmenteesi on asennettu. Jos ongelmia esiintyy, apua vianmääritykseen löytyy kohdasta