SSL-varmenteen asentaminen Microsoft IIS 5- tai Microsoft IIS 6 -palvelimeen

Näyttö näytöltä

Kun olet pyytänyt varmennetta online-hakemuksellamme ja se on valmis asennettavaksi, sinun pitää ladata antamamme tiedostot.

Kun olet ladannut tiedostot, asenna keskitason varmenne Microsoft® IIS 5- tai Microsoft® 6 -palvelimeesi. Voit ladata keskitason varmenteen myös sen säilytyspaikka.

Viimeisenä vaiheena sinun pitää tämän jälkeen asentaa ensisijainen SSL-varmennne palvelimeesi.

Keskitason SSL-varmenteen asentaminen

1. Napsauta Käynnistä ja valitse sitten Suorita...
  2. Kirjoita mmc ja napsauta sen jälkeen OK. Microsoft Management Console (Console 1) avautuu.
  3. Napsauta Tiedosto-valikosta Lisää tai poista laajennus... .
  4. Napsauta Lisää.
  5. Valitse Varmenteet ja napsauta sitten Lisää.
  6. Valitse Tietokonetili ja napsauta sitten Seuraava.
  7. Valitse Paikallinen tietokone ja napsauta sitten Valmis.
  8. Sulje Lisää laajennus kohteeseen -ikkuna.
  9. Napsauta Lisää tai poista laajennus -ikkunassa OK.
  10. Laajenna Varmenteet-kansiota napsauttamalla + Konsoli 1 -ikkunassa.
  11. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Keskitason varmenteiden myöntäjät -kansiota, siirrä hiiri Kaikki tehtävät -kohdan yläpuolelle ja napsauta sen jälkeen Tuo.
  12. Napsauta Seuraava.
  13. Napsauta Selaa varmennetiedoston paikantamiseksi.
  14. Valitse Avaa-ikkunassa *.p7b kohdassa Tiedostoja, joiden tyyppi on.
  15. Valitse asianmukainen keskitason varmennetiedosto ja napsauta sitten Avaa.
  16. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  17. Valitse Aseta kaikki varmenteet seuraavaan varastoon ja napsauta sitten Selaa.
  18. Valitse Valitse varmennevarasto -ikkunassa Keskitason varmenteen myöntäjät ja napsauta sitten OK.
  19. Napsauta kohdassa Ohjattu varmenteiden tuominen Seuraava.
  20. Napsauta Valmis ja napsauta sitten OK.
  21. Sulje Konsoli 1 -ikkuna ja poista sitten konsoliasetukset valitsemalla Ei.

Ensisijaisen SSL-varmenteen asentaminen

1. Napsauta Käynnistä, valitse Valvontatyökalut ja napsauta sitten Internet Information Services (IIS) Manager.
  2. Napsauta + paikallisen tietokoneen vierestä.
  3. Napsauta + kohdan WWW-sivustot vierestä.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella verkkosivustoa tai isäntänimeä varmenteellesi ja napsauta sitten Ominaisuudet.
  5. Napsauta Oletusverkkosivusto-ominaisuudet-ikkunassa Hakemiston suojaus.
  6. Napsauta Palvelinvarmenne ja napsauta se jälkeen Seuraava.
  7. Valitse Ohjattu IIS-varmenteen luominen -ikkunassa Käsittele odottava pyyntö ja asenna varmenne ja napsauta sitten Seuraava.
  8. Napsauta Selaa.
  9. Valitse Avaa-ikkunassa Kaikki tiedostot (*.*) tiedostotyypille:, valitse .crt-tiedosto ja napsauta sitten Avaa.
  10. Napsauta Ohjattu IIS-varmenne -ikkunassa Seuraava.
  11. Anna portti, jota haluat verkkosivustosi käyttävän ja napsauta sitten Seuraava.
  12. Vahvista Varmenteen yhteenveto ja napsauta sitten Seuraava.
  13. Napsauta Valmis.

SSL-varmenteesi asennetaan. Vahvista asennus käymällä HTTPS-verkkosivustossasi. Jos kohtaat ongelmia, yritä ratkaista ne seuraavan avulla:

.

HUOMAUTUS: Tarjoamme tietoja siitä, kuinka käyttää kolmannen osapuolen tuotteita, mutta emme hyväksy tai tue suoraan kolmannen osapuolen tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden luotettavuudesta tai toiminnoista.