SSL-varmenteen asentaminen Microsoft IIS 8 -palvelimeen

Kun olet pyytänyt varmennetta online-hakemuksellamme ja se on valmis asennettavaksi, sinun pitää ladata antamamme tiedostot.

Voit ladata IIS 7 -varmennetiedostot, jotka ovat yhteensopivia IIS 8 -tiedostojen kanssa.

Sinun on ensin asennettava nippuusi sisältyvä välivarmenne Microsoft® IIS 8 -palvelimeesi. Voit ladata myös gd_iis_intermediates.p7b välittömän varmenteen säilytyspaikka.

Jos haluat asentaa ensisijaisen SSL-varmenteen, sinun täytyy suorittaa odottava pyyntö loppuun, sitoa varmenne verkkosivustoosi ja käynnistää sivustosi sitten uudelleen.

Välittömän varmenteen asentaminen Microsoft IIS 8 -palvelimeen

1. Napsauta Käynnistä ja napsauta sitten Suorita....
  2. Kirjoita mmc ja napsauta sitten OK. Microsoft Management Console (konsoli) -ikkuna avautuu.
  3. Napsauta Konsoli1-ikkunassa Tiedosto-valikkoa ja valitse sitten Lisää/poista-laajennus.
  4. Valitse Lisää tai poista -laajennusikkunassa Varmenteet ja napsauta sitten Lisää.
  5. Valitse Varmennelaajennus-ikkunassa Tietokonetili ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Valitse Valitse tietokone -ikkunassa Paikallinen tietokone ja napsauta sitten Valmis.
  7. Napsauta Lisää tai poista laajennus -ikkunassa OK.
  8. Laajenna kansiota Konsoli1-ikkunassa napsauttamalla +.
  9. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Keskitason varmenteen myöntäjät, valitse hiirellä Kaikki tehtävät ja napsauta sitten Tuo.
  10. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  11. Etsi keskitason varmennetiedosto napsauttamalla Selaa.
  12. Muuta Avaa-ikkunassa tiedostopäätteen suodattimeksi PKCS #7 -varmenteet (*.spc;*.p7b), valitse *_iis_intermediates.p7b -tiedosto ja napsauta sitten Avaa.

Älä asenna Leaf-varmennettasi tähän osioon. Tämä poistaa varmenteesi luettelosta, ja joudut asentamaan sen uudelleen ongelman korjaamiseksi.

13. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  14. Valitse Aseta kaikki varmenteet seuraavaan varastoon ja napsauta sitten Selaa.
  15. Valitse Valitse varmennevarasto -ikkunassa Keskitason varmenteen myöntäjät ja napsauta sitten OK.
  16. Napsauta Varmenteen ohjattu tuontitoiminto -ikkunassa Seuraava.
  17. Napsauta Valmis.
  18. Napsauta OK.
  19. Sulje Konsoli 1 -ikkuna ja poista sitten konsoliasetukset valitsemalla Ei.

SSL-varmenteen asentaminen Microsoft IIS 8 -palvelimeen

1. Käynnistä Palvelimen hallintatoiminto.
  2. Valitse Työkalut-kohdasta Internet-tietopalvelujen (IIS) hallintatoiminto.
  3. Napsauta vasemmalla olevasta Yhteydet-paneelista sen palvelimen nimeä, jolle haluat luoda varmenteen allekirjoituspyynnön.
  4. Vieritä keskiruudussa alaosaan ja kaksoisnapsauta sitten Palvelinvarmenteet.
  5. Napsauta oikealla Toiminnot-ruudussa Suorita varmennepyyntö loppuun....
  6. Asenna varmenne seuraavalla tavalla ja napsauta sitten OK:
    • Tiedostonimi, joka sisältää varmenteen myöntävän viranomaisen vastauksen — Napsauta ..., etsi .crt-tiedosto tietokoneeltasi ja napsauta sitten Avaa.
    • Yksilöllinen nimi — kirjoita yksilöllinen nimi SSL-varmenteen tunnistamiseksi. Varmista yleismerkkejä sisältävien SSL-varmenteiden osalta, että yksilöllinen nimi vastaa yleistä nimeä (kuten *.kivaesimerkki.com).
    • Valitse varmennevarasto uuden varmenteen tallentamiseksi — Valitse Henkilökohtainen.
  7. Valitse vasemmalla olevasta Yhteydet-paneelista sen palvelimen nimi, johon asensit varmenteen.
  8. Napsauta + laajentaaksesi Sivustot ja valitse sitten sivusto, jonka haluat suojata SSL-varmenteella. (Tätä prosessia kutsutaan sitomiseksi.)
  9. Napsauta oikealla puolella olevassa Toiminnot- paneelissa kohtaa Sidonnat....
  10. Napsauta Lisää....
  11. Määritä asetukset suorittamalla seuraavat toimenpiteet ja napsauta sitten OK:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Tyyppi Valitse https.
    IP-osoite Valitse Kaikki määrittämättömät tai valitse sivuston IP-osoite.
    Portti Kirjoita 443.
    SSL-varmenne Valitse asentamasi SSL-varmenne.
  12. Suorita asennusprosessi loppuun napsauttamalla oikealla olevassa Toiminnot-paneelissa Käynnistä uudelleen.

Vahvista asennus käymällä sivustossasi osoitteessa https://www.kivaesimerkki.com (korvaa kivaesimerkki.com omalla verkkotunnuksellasi). Jos kohtaat ongelmia, yritä ratkaista ne tutustumalla seuraavaan:

.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.