SSL-varmenteen lataaminen

Jos asennat SSL-varmenteen omaan palvelimeen ja olemme hyväksyneet SSL-varmennepyyntösi, voit ladata ensisijaisen ja keskitason varmenteet SSL-hakemuksen yhteydessä.

Sinun ei tarvitse käyttää näitä ohjeita, jos verkkosivustosi on isännöity kauttamme (esim. GoDaddy-palvelun jaetut webhotellit, verkkomyymälä tai kotisivukone). Me hoidamme SSL-asennuksen puolestasi.

HUOMAUTUS: Jos siirrät SSL-varmenteen uuteen palvelimeen, jos palvelimesi on kaatunut, jos olet kadottanut yksityisen avaimesi tai saat virheilmoituksen siitä, että yksityinen avain ei täsmää, et voi vain asettaa varmennettasi uudelleen – sinun on uusittava varmenteesi (lisätietoja).

SSL-varmenteen lataaminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Käynnistä sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Lataa.
  5. Valitse Palvelintyyppi ja napsauta sen jälkeen Lataa zip-tiedosto.

Kun olet ladannut tämän tiedoston, se pitää asentaa palvelimeesi. Asennusohjeet kaikkein yleisimmille palvelimille löytyvät tästä.