SSL-varmenteen määrittäminen toimimaan verkkosovelluspalomuurin (WAF) kanssa

Jos olet Sivustosuojauksen express-, luksus- tai huipputason tilaaja, HTTPS-tuki sisältyy verkkosovelluspalomuuriin (WAF). Voit lisäksi ottaa mukautetun varmenteen (EV, OV tai Wildcard) käyttöön helposti.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse HTTPS/SSL.
    HTTPS/SSL
  3. Valitse Lataa varmenne palvelimeen.
    Lataa varmenne palvelimeen
  4. Lataa kopio yksityisestä avaimestasi (tiedostopääte .key) ja varmenteestasi (.crt).
    CSR ja yksityinen avain
  5. Valitse Tallenna

SSL aktivoituu WAF:ssä 10 minuutin kuluessa tallentamisen jälkeen.