SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen pyytäminen (Luksus tai laajennettu vahvistus (EV))

Kun olet ostanut SSL-varmenteen ja aktivoinut SSL-hyvityksesi, sinun täytyy tehdä pyyntö SSL-salattavan sivustosi verkkotunnukselle (tai yleiselle nimelle).

Varmenteen pyytäminen

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista sen perusteella, missä isännöit varmennetta:
    Missä se isännöidään? Tarvittavat toimet
    GoDaddy-kotisivukone tai isännöinti ensisijaisessa verkkotunnuksessa Valitse verkkotunnus haluamaltasi tililtä.
    Muu paikka – kuten GoDaddy-verkkohotellin toissijaiset verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset Valitse Anna CSR ja kirjoita sitten palvelimesi CSR.
  3. Vain UCC-varmenteet – Kirjoita mahdolliset SAN-tunnukset (vaihtoehtoiset nimet), joita haluat käyttää (jos niitä ei ole mainittu CSR:ssä), ja napsauta sitten Lisää.
  4. Napsauta Seuraava ja täytä sitten tiedot seuraavalla sivulla.
  5. Napsauta Valmis.

Seuraava vaihe

Nämä varmenteet edellyttävät uutta vahvistusta seuraavassa vaiheessa. Jatka varmennetyyppisi mukaiseen artikkeliin: