SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen uusiminen

Kun SSL-varmenne, jolle ei ole asetettu automaattista uusimista, vanhenee, uusimishyvitys täytyy ostaa ja ottaa käyttöön varmenteella 90 päivän kuluessa. Aikaikkuna alkaa 60 päivää ennen vanhenemispäivää ja päättyy 30 päivää sen jälkeen.

Varoitus: Jos et uusi varmennetta vanhenemispäivään mennessä, sivustollasi näytetään virheilmoitus eivätkä kävijät pääse käyttämään sitä.

Jos käytät vakiovarmennetta (DV) tilisi ensisijaisessa verkkotunnuksessa ja olet asettanut varmenteelle automaattisen uusinnan, sinun ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. Tällöin SSL-varmenteesi uusiminen tapahtuu täysin automaattisesti.

Seuraavat ohjeet koskevat muita varmenteita, mukaan lukien laajennusverkkotunnuksen varmenteita.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja tee sitten yksi seuraavista toimista varmenteelle, jonka haluat uusia:
    • Jos uusimisen laskutus on suoritettu, siirry suoraan seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos automaattinen uusiminen ei ole käytössä, valitse Uusi. Jos automaattinen uusiminen on käytössä, valitse Uusi nyt.
  3. Valitse varmenne, jonka haluat uusia, valitse Jatka ostoskoriin ja viimeistele uusimistapahtuma.

Jos kyseessä on ensisijainen verkkotunnuksesi ja sivustosi on verkkohotellissamme, kaikki on tällöin valmista. Asennamme uusitun varmenteen puolestasi. Jos sivustosi käyttää kolmannen osapuolen verkkohotellia tai kyseessä on laajennusverkkotunnus, sinun on asennettava uusittu varmenne. Lisäohjeet: Pyydä SSL-varmenne ja opi asentamaan se (jos SSL-varmenteet eivät ole sinulle tuttuja, aloita tästä).