SSL-varmenteen uusiminen

SSL-varmenteen uusimisprosessissa on useita vaiheita, jotka riippuvat varmenteen tyypistä ja siitä, missä sivuston verkkohotellipalvelu on. Vaikka SSL-varmenteesi uusittaisiin automaattisesti, uusimishyvityksen käyttäminen ja uusimispyynnön viimeisteleminen tulee suorittaa tilisi kautta.

Voit ostaa SSL-varmenteen uusimiset ja käyttää ne 90 päivän uusimisjakson aikana. Uusimisjakso alkaa 60 ennen voimassaolon päättymistä ja päättyy 30 päivää voimassaoloajan päättymisen jälkeen.

Esimerkiksi jos varmenteesi voimassaolo päättyy 15. kesäkuuta, sinun on ostettava ja käytettävä uusimishyvitys huhtikuun ja heinäkuun 15. päivän välisenä aikana.

Kun olet ostanut uusimishyvityksen tai SSL-varmenteesi uusitaan automaattisesti, sinun on käytettävä hyvitys SSL-varmenteeseen, jonka voimassaolo on päättymässä, ja viimeisteltävä uusimispyyntö. Jos SSL-varmenteen voimassaolo päättyy, etkä halua viimeistellä uusimispyyntöä 90 päivän uusimisjakson aikana, aiemmin suojatulla verkkosivustolla näytetään virheilmoitus.

1.7.2014 alkaen SSL-varmenne on ollut mahdollista uusia enintään kolmen vuoden ajaksi.

SSL-varmenteen uusiminen

1. Kirjaudu sisään Tilinhallintaan.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Tee joku seuraavista:
    • Voit ostaa uusimishyvityksen valitsemalla Uusi ja valitsemalla sitten Kassa. Maksa uusimisesi ja palaa sitten yleisien nimien luetteloon.
    • Jos uusimisen laskutus on suoritettu, siirry suoraan seuraavaan vaiheeseen.
  4. Valitse uusittavan varmenteen kohdalta Käynnistä.
  5. Valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää uusitun varmenteesi pyytämistä varten, ja napsauta sitten Pyydä varmennetta.

Mahdollisesti vaadittavat lisävaiheet näytetään tällä sivulla.

Kun uusittu SSL-varmenteesi on myönnetty, asenna se verkkosivustollesi:

• Jos valitsit meidän isännöimämme verkkotunnuksen pyytäessäsi uusimista, asennamme varmenteesi automaattisesti.
  • Jos toimitit varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR), tarkista lähettämästämme sähköpostiviestistä tarkemmat ohjeet uusitun varmenteen asentamiseksi palvelimeesi. Sinun on ladattava ja asennettava molemmat varmennetiedostot. Katso asennusohjeet kohdasta SSL:n asennus: palvelinohjeet.