SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen uusiminen

Kun SSL-varmenne, jolle ei ole asetettu automaattista uusimista, vanhenee, uusimishyvitys täytyy ostaa ja ottaa käyttöön varmenteella 90 päivän kuluessa: aikaisintaan 60 päivää ennen vanhenemista ja viimeistään 30 päivää vanhenemisen jälkeen.

Jos käytät vakiovarmennetta (DV) verkkotunnuksella, jonka omistat GoDaddy-tilissäsi, ja olet asettanut varmenteelle automaattisen uusinnan, sinun ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. Tällöin SSL-varmenteesi uusiminen tapahtuu täysin automaattisesti. Muussa tapauksessa jatka lukemista.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Tee joku seuraavista:
    • Jos uusimisen laskutus on suoritettu, siirry suoraan seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit ostaa uusimishyvityksen valitsemalla Uusi ja valitsemalla sitten Kassa. Maksa uusimisesi ja palaa sitten yleisten nimien luetteloon.
  3. Valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää uusitun varmenteesi pyytämiseen, ja napsauta sitten Pyydä varmennetta. Mahdollisesti vaadittavat lisävaiheet näytetään tällä sivulla.
  4. Kun varmenteesi on myönnetty, ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun se on käytettävissä.
Varoitus: Jos et uusi varmennetta vanhenemispäivään mennessä, sivustollasi näytetään virheilmoitus eivätkä kävijät pääse käyttämään sitä.

Seuraavat vaiheet

Kun saat sähköpostilla ilmoituksen SSL-varmenteesi myöntämisestä, asenna se sivustollesi:

• Jos valitsit meidän isännöimämme verkkotunnuksen pyytäessäsi uusimista, asennamme varmenteesi automaattisesti.
  • Jos annoit varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR), sinun täytyy ladata ja asentaa molemmat varmennetiedostot.