SSL-varmenteet Ohje

SSL-varmenteen uusiminen

Kun SSL-varmenteesi on vanhentumassa eikä sitä ole määritetty automaattisesti uusittavaksi, uusimishyvitys on ostettava ja otettava käyttöön varmenteen kohdalla 90 päivän kuluessa. Aikaikkuna alkaa 60 päivää ennen vanhenemispäivää ja päättyy 30 päivää sen jälkeen.

Huomautus: Jos varmenteesi on asetettu uusiutumaan automaattisesti, me uusimme sen 60 päivää ennen varmenteen voimassaolon päättymispäivää. Tämä varmistaa, että sinulla on riittävästi aikaa todennusprosessin suorittamiseen. Todennus on tehtävä ennen varmenteesi vanhentumista. Muussa tapauksessa sivustossasi voi ilmetä ongelmia, mikä saattaa vaikuttaa yrityksesi toimintaan. Vaikka hoidat uusimisen etuajassa, uusimisjakso alkaa välittömästi nykyisen tilauksesi päättymisen jälkeen, mikä varmistaa palvelun jatkuvuuden.

Varoitus: Jos et uusi varmennetta vanhenemispäivään mennessä, sivustollasi näytetään virheilmoitus eivätkä kävijät pääse käyttämään sitä.

Jos käytät verkkotunnuksen vahvistuksen varmennetta (DV) tilisi ensisijaisessa verkkotunnuksessa ja olet asettanut varmenteelle automaattisen uusimisen, sinun ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. Tällöin SSL-varmenteesi uusiminen tapahtuu täysin automaattisesti.

Seuraavat ohjeet koskevat muita varmenteita, mukaan lukien laajennusverkkotunnuksen varmenteita.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja tee sitten yksi seuraavista toimista varmenteelle, jonka haluat uusia:
    • Jos uusimisen laskutus on suoritettu, siirry suoraan seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos automaattinen uusiminen ei ole käytössä, valitse Uusi. Jos automaattinen uusiminen on käytössä, valitse Uusi nyt.
  3. Valitse varmenne, jonka haluat uusia, valitse Jatka ostoskoriin ja viimeistele uusimistapahtuma.

Jos kyseessä on ensisijainen verkkotunnuksesi ja sivustosi on verkkohotellissamme, kaikki on tällöin valmista. Asennamme uusitun varmenteen puolestasi. Jos sivustosi käyttää kolmannen osapuolen verkkohotellia tai kyseessä on laajennusverkkotunnus, sinun on asennettava uusittu varmenne. Lisäohjeita: Asenna oma SSL-varmenne.