Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

SSL -varmenteiden asentaminen jaettuun Plesk -verkkohotelliin

Jaetut Plesk-verkkohotellitilimme ( lisätietoja ) tukevat sekä SSL-varmenteita (jotka asennamme sinulle ensisijaiseen verkkotunnukseen) että kolmansien osapuolien toimittajia (jotka sinun on asennettava itse). SSL -varmenteiden manuaalinen asennus tapahtuu seuraavasti:

1. Hanki oma IP -osoite ( vain jaettu verkkohotelli ) - Vaikka et tarvitse omaa IP -osoitetta asentaaksesi SSL: n Plesk -tilillesi, sillä voit varmistaa, että kaikki kävijät voivat onnistuneesti luoda SSL -yhteyden. Katso lisätietoja kohdastaLisää oma IP -osoite .
    Varoitus: Jos lisäät tilillesi oman IP -osoitteen, viimeistele sen määrittäminen ottamalla yhteyttä asiakastukeen.
  2. Luo CSR - Sinun on annettava SSL -varmentettasi tarjoavalle yritykselle varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) jaetusta Plesk -verkkohotellitilistäsi.
  3. SSL -varmenteen lataaminen ja lataaminen - Saatuasi SSL -varmenteen sinun on ladattava se jaetulle webhotellitilillesi ja "käynnistettävä se" sen sivuston kohdalla, jonka haluat suojata.

CSR: n luominen

Jotta voit suorittaa nämä vaiheet, sinulla on oltava määritetty Plesk -tilisi ja jo lisätty verkkotunnus, jonka haluat suojata SSL -varmenteella.

CSR: n luominen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Valitse haluamasi verkkotunnuksen osiosta Näytä lisää .
  5. Napsauta SSL/TLS -varmenteet .
  6. Napsauta Lisää SSL -varmenne .
  7. Anna varmenteen nimi , täytä kentät Asetukset -osiossa ja napsauta sitten Pyydä .
    Varoitus: Asetukset -osiossa antamiesi tietojen on vastattava täsmälleen SSL -toimittajan antamia tietoja.
  8. Napsauta Pleskiin lisäämäsi varmenteen nimeä.

Varmenteen allekirjoituspyyntösi näkyy CSR -osiossa.

Saadaksesi SSL -varmenteesi sinun on toimitettava tämä CSR varmenteen myöntävälle yritykselle.

Kun varmenne on myönnetty, hän toimittaa sinulle CRT -tiedoston, joka on SSL -varmenteesi.

Varmenteen lataaminen ja asentaminen

Jotta voit suorittaa nämä vaiheet, sinulla on oltava CRT -tiedosto yritykseltäsi, joka on antanut SSL -varmenteesi.

Varmenteen lataaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Valitse haluamasi verkkotunnuksen osiosta Näytä lisää .
  5. Napsauta SSL/TLS -varmenteet .
  6. Latauksen todistuksen tiedostot osio ladata CRT tiedosto paikalliselta kone Certificate ja valitse Lähetä tiedostoja.

Varmenteen aktivointi

1. Siirry Verkkosivut ja verkkotunnukset -välilehteen.
  2. Valitse haluamasi verkkotunnuksen osiosta Näytä lisää .
  3. Valitse Verkkohotellin asetukset .
  4. Valitse Suojaus -osiossa SSL -tuki .
  5. Valitse luomasi varmenne ja napsauta sitten OK .

Siinä kaikki! Voit varmistaa, että SSL -varmenteesi toimii, tarkistamalla sen SSL Shopper -palvelussa .

Teknistä tietoa

Toisin kuin jotkin muut verkkohotellialustamme, et välttämättä tarvitse omaa IP -osoitetta, jotta sinulla on SSL -varmenne jaetuilla Plesk -verkkohotellitileillämme. Tämä johtuu siitä, että se käyttää SNI (Server Name Indication) -protokollaa. Kaikki selaimet eivät kuitenkaan tue SNI: tä, mikä tarkoittaa, että ilman omaa IP -osoitetta jotkut käyttäjät eivät pysty muodostamaan yhteyttä SSL -yhteyden kautta.