Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Aloita alusta (poista kaikki sisältö) Windows -verkkohotellissa

Jaettujen Plesk -verkkohotellitiliemme avulla ( lisätietoja ) voit helposti aloittaa alusta uudelleen verkkohotellitilisi kanssa. Tämä poistaa pysyvästi kaiken tilisi sisällön ja palauttaa sen uuteen tiliin, joka on vielä määritettävä.

  1. Valitse Yhdyskäytävä-osiossa Asetukset sen tilin kohdalla, jota haluat käyttää.
  2. Siirry Nollaa tili -välilehteen.
  3. Napsauta Nollaa tili kahdesti.

Seuraava vaihe

SSL-varmenteita käyttävät asiakkaat

Varoitus: Jos tililläsi on SSL -varmenne, sinun on siirrettävä se takaisin verkkohotellitiliisi sen jälkeen, kun olet määrittänyt tilin varmuuskopioinnin valmiiksi.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse alun perin käyttämäsi verkkotunnuksen nimen kohdalla.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta Siirrä.
  6. Napsauta Siirrä, ja napsauta sitten Siirrä uudelleen.