Statement of Support - API -alusta

Jälleenmyyjän sovellusliittymän alusta integroituu suoraan GoDaddy -sovellusliittymiin, ja tämä tuenilmaisu kattaa molemmat alueet. Tutustu täydelliseen tukiselvitykseen saadaksesi lisätietoja lisätuotteiden ja -palveluiden tuesta.

Huomautus: Vaikka me varmistamme, että GoDaddy-sovellusliittymät toimivat oikein palvelinpuolella, ne ovat saatavilla vain itsepalvelukäyttöön. Tämä tarkoittaa, että käytät niitä omalla vastuullasi.

Tuettu API -jälleenmyyjän hallintakeskukselle :

Tuettu GoDaddy -sovellusliittymälle :

• Asiakkaiden ohjaaminen kehittäjäohjeisiin.godaddy.com .
  • API -avainten luominen kehittäjäportaalin kautta.
  • Avustaminen avoimen tapahtumaympäristön (OTE) pettämistoiminnoilla.
  • Palvelinpuolen virheiden eskalointi käytettäessä API-rajapintoja.
  • Yleisten DNS -tietojen jakaminen verkkotunnuksille.
  • Avustaminen verkkotunnuksen siirtämisessä sisään ja ulos.
  • Rahoitustilit Good As Goldin kautta.
  • OTE: n ja tuotantoympäristöjen erojen selittäminen.
  • Asiakastunnuksen hankkiminen API: illa.
  • Verkkotunnuksen yhteystietojen päivittäminen API: illa.
  • Avustaminen verkkotunnuksen hallintakeskukseen liittyvissä kysymyksissä.

Ei tueta API -jälleenmyyjän hallintakeskuksessa :

• Muiden GoDaddy -tuotteiden kuin verkkotunnusten myyminen.
  • Muiden maksutapojen kuin Good As Gold käyttäminen emotilin määrittämisessä.
  • Verkkotunnusten uusiminen CRM: n kautta.
  • Jälleenmyyjän tuotteiden hintojen asettaminen.
  • Vastaaminen WHMCS -integrointia koskeviin kysymyksiin.
  • Mukautetun verkkosivuston luominen.
  • Avustavat API -jälleenmyyjäasiakkaat, muut kuin Google Workspace.
  • Avustaminen API -toimintojen kanssa, joita ei näy jälleenmyyjällä.godaddy.com/docs .
  • Paketin yhdistäminen Perus- tai Pro -jälleenmyyjäpakettiin.

Ei tuettu GoDaddy -sovellusliittymälle :

• Lisädokumentaation toimittaminen GoDaddy -sovellusliittymän käytöstä.
  • API: iden toiminnallisuuden selittäminen.
  • Mukautetun kirjoitetun koodin vianmääritys.
  • GoDaddy -sovellusliittymien integrointi asiakkaan sivustoon.
  • Loppuasiakkaan hallinta ja tuki.
  • Avustaminen liiketoimintakäytännöissä, kuten markkinointi ja tuotteiden myynti.
  • SSL -varmenteiden ostaminen API: illa.
  • Asiakastilien muokkaaminen API: illa.
  • Avustaminen toiminnoissa tai puheluissa, jotka eivät ole julkisesti saatavilla kehittäjältä.godaddy.com .
  • Avustamme asiakasta API: n avulla tilillä edustajan käyttöoikeuden kautta.