No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Statement of Support - SSL -varmenteet

Tutustu täydelliseen tukiselvitykseen saadaksesi lisätietoja lisätuotteiden ja -palvelujen tuesta.

Tuettu:

• SSL -varmenteiden ostaminen tai uusiminen
  • SSL -varmenteiden ominaisuuksien ja etujen selittäminen
  • GoDaddy SSL -palvelun asentaminen GoDaddy -jaettuun verkkohotelliin ensisijaisia verkkotunnuksia varten (pois lukien komentorivi- tai Tomcat SLL -asennukset)
  • Resurssien tarjoaminen/GoDaddy SSL -varmenteen asennuksen selittäminen GoDaddy-jaettuun verkkohotelliin laajennusverkkotunnuksille 1
  • Vahvistetaan SSL -varmenteesi
  • SSL -vahvistussähköpostiviestien lähettäminen uudelleen
  • Yleisten nimiristiriitojen ratkaiseminen
  • SSL -verkkoselaimen virheiden diagnosointi
  • Selittäminen, kuinka muokkaat vyöhyketiedostoa suojattuja sivustoja varten

Ei tuettu:

• Vie SSL -varmenteita käytettäväksi useissa palvelimissa
  • GoDaddy SSL -varmenteen asentaminen kolmannen osapuolen palvelimille 1
  • GoDaddy SSL -varmenteen asentaminen GoDaddy-jaettuun verkkohotelliin laajennusverkkotunnuksille 1
  • Kolmannen osapuolen SSL-varmenteiden asennus
  • CSR: n luominen kolmannen osapuolen palvelimille 1
  • CSR: n luominen virtuaalipalvelimille ja omille palvelimille 1
  • HTML-, PHP- tai JavaScript -koulutus
  1. Sitä varten on asiantuntijapalvelu.