Sukella: Selaa tärkeitä artikkeleita

Tässä on luettelo yrityksen GoDaddy Microsoft 365: n tärkeistä artikkeleista. Sen avulla voit suorittaa yleisiä tehtäviä, kuten määrittää sähköpostitilejä ja hallita niitä tai käyttää Office -sovelluksia.

Löydä Microsoft 365 GoDaddy -palvelusta

Lue lisää Microsoft 365 -sopimusvaihtoehdoista.

Luo Microsoft 365 -sähköpostitilini

Lisää sähköpostitili, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia.

Kirjaudu sisään osoitteeseen Microsoft 365

Tarkista sähköposti ja hallitse tiliäsi.

Määritä sähköposti laitteilleni

Pysy ajan tasalla mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi olevasta sähköpostista.

Ota kaikki irti Microsoft 365: stä

Edelleenlähetä sähköpostisi, luo tunnuksia ja katso muita ominaisuuksia, jotka saavat sähköpostisi toimimaan sinulle.

Mukauta sähköpostitiliäni

Vaihda näyttönimesi tai luo sähköpostiallekirjoitus.

Pidä sähköpostitilini turvassa

Näin voit vaihtaa salasanan ja muita tapoja suojata sähköpostisi haitalliselta toiminnalta.

Asenna ja käytä Office -sovelluksia

Jos sinulla on Business tai Business Premium, paketti sisältää Office -sovelluksia.

Tutustu sähköpostin lisäosiin

Saat enemmän irti sähköpostistasi käyttämällä sähköpostin lisäsuojausta, sähköpostiarkistointia, sähköpostin varmuuskopiointia ja HIPAA -yhteensopivuutta.

Sähköpostitilini ei toimi (vianmääritys)

Lue, miten voit kohdata mahdolliset virheet.