3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Sukupolven 3 hallitun tai täysin hallitun palvelimen palauttaminen varmuuskopiosta

Hallitun palvelimen (Managed Server) ja täysin hallitun palvelimen (Fully Managed Server) varmuuskopiointitoiminto mahdollistaa palvelimen palauttamisen siihen tilaan, jossa se oli, kun loit varmuuskopion (lisätietoja). Tämä varmuuskopio on kopio (näköistiedosto) koko palvelimesta, joten et voi palauttaa yksittäisiä tiedostoja – voit ainoastaan palauttaa koko palvelimen sen aikaisempaan tilaan, mikä korvaa kaikki varmuuskopion luomisen jälkeen tehdyt muutokset.

Varoitus: Palautusta ei voi kumota. Palvelimesi palauttaminen poistaa pysyvästi kaikki sen sisältämät tiedot ja määrittää sen luomasi varmuuskopion avulla.

Palauta hallittu palvelin (Managed Server) ja täysin hallitun palvelin (Fully Managed Server) varmuuskopiosta seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Varmuuskopiot.
  5. Napsauta Palauta.
  6. Napsauta Lähetä.