Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Tilinhallinta Ohje

Sulje tilini

GoDaddy-tilisi sulkeminen poistaa pysyvästi kaikki siihen liitetyt tiedot.


Varoitus: Tilin sulkeminen ei ole peruutettavissa. Emme pysty palauttamaan poistettuja tietoja.
  1. Ennen tilisi sulkemista sinun on ensin poistettava kaikki tiliisi liitetyt tuotteet. Odota ainakin 24 tuntia, ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen.
  2. Kun vähintään 24 tuntia on kulunut, siirry GoDaddyn Yhteystietoasetukset -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  3. Valitse Tili-osiossa Muokkaa.
    valitse Muokkaa
  4. Valitse valintaruutu kohdan Ymmärrän, että tätä toimintoa ei voi kumota vierestä.
    valitse valintaruutu
    • Tässä vaiheessa pyydämme poistamaan kaikki tuotteet tililtäsi, jos et ole jo tehnyt niin. Sinun on odotettava vähintään 24 tuntia, ennen kuin voit jatkaa tilisi sulkemista.
    Varoitus: Et voi pyytää hyvityksiä tilisi sulkemisen jälkeen. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, ota yhteyttä GoDaddy-oppaisiimme ja pyydä hyvitystä ennen tilisi sulkemista. Kun tilisi on suljettu, sen tiedot poistetaan etkä ole enää oikeutettu hyvitykseen, jonka muuten saisit hyvityskäytäntömme mukaisesti.
  5. Valitse Sulje tili. Saat ilmoituksen, joka vahvistaa tilisi onnistuneen sulkemisen.

Huomautus: Tietyt tiedot voidaan säilyttää asiakirjojen säilytyskäytäntöjemme mukaisesti siinä laajuudessa, kuin se on laillisiin tarkoituksiin tarpeellista, yrityksemme velvoitteiden täyttämiseksi, kuten kirjanpitoa ja muita lakisääteisiä tarkoituksia varten.

Lisätietoja