Suojatun rekisteröinnin peruuttaminen


Tapa, jolla voit poistaa suojatun rekisteröinnin verkkotunnuksestasi, riippuu palvelun ostamisesta kuluneesta ajasta ja siitä, oletko ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön:

  • Jos suojatun rekisteröinnin ostamisesta on kulunut yli viisi päivää ja olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön tililläsi, noudata alla olevia ohjeita.
  • Jos ostit suojatun rekisteröinnin viimeisten viiden päivän aikana ja haluat varmistaa, että saat hyvityksesi, ota yhteys asiakaspalveluun, jotta voit peruuttaa sekä itse verkkotunnuksen että suojatun rekisteröinnin. Et voi peruuttaa pelkästään suojattua rekisteröintiä.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (Tekstikuvake-kohdassa), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

  1. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulla Lisäasetukset-kohtaan ja napsauta Poista suojattu rekisteröinti:
    Poista suojattu rekisteröinti -linkki
  3. Napsauta Poista suojattu rekisteröinti.
  4. Lähetämme sinulle kuusinumeroisen vahvistuskoodin, jota tarvitset kaksivaiheisen todennuksen suorittamiseen. Anna saamasi koodi:
    Kaksivaiheisen todennuksen kehote
  5. Näet seuraavan ilmoituksen:

Huomautus: Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä, kun poistamme suojattua rekisteröintiä tililtäsi.

Lisätietoja

  • Saat lisätietoja oikeudestasi hyvitykseen tutustumalla hyvityskäytäntöömme.
  • Yksityisen rekisteröinnin peruuttaminen ei peruuta verkkotunnustasi. Lisätietoja verkkotunnuksen peruuttamisesta saat tästä artikkelista.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.