Suorita päivitykset WordPressissä WP-CLI: n kanssa

WP-CLI on komentorivityökalu, jonka avulla voit suorittaa erilaisia toimintoja WordPress-sivustollasi. Jos SSH-komentojen käyttö on mukavaa, huomaat, että WP-CLI sisältää yksinkertaistettuja komentoja, jotka on luotu WordPress-sivustoille. Näin voit päivittää WordPressin, laajennukset ja teemat WP-CLI: n komennoilla.

Varoitus: Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen päivitysten suorittamista.
Vaaditaan: Tarvitset seuraavat suorittaa nämä vaiheet:
Huomautus: Jos sinulla on VPS- tai DED-palvelin, sinun on asennettava WP-CLI ennen kuin voit alkaa käyttää sitä. WP-CLI ei ole käytettävissä Windows-verkkohotellisopimuksissamme.
  1. Muodosta yhteys webhotellitiliisi SSH: lla .
  2. Käytä tiedostojen ja kansioiden luettelointia bash -komennolla ls , ja selaa hakemistoja cd : llä ja ../ : llä, kunnes olet hakemistossa WordPress -tiedostojesi kanssa.
  3. Anna seuraavat komennot päivitysten suorittamista varten:
    • WordPress -ytimen päivittäminen:
      wp -ytimen päivitys
      Huomautus: Hallitut WordPress -sopimukset toimivat WordPressin viimeisimmässä versiossa. Aina, kun päivitys on saatavilla, asennamme tämän automaattisesti.
    • Yhden laajennuksen päivittäminen:
      wp plugin update plugin-name
      Korvaa yllä olevassa koodissa laajennuksen nimi päivitettävän laajennuksen todellisella nimellä.
    • Kaikkien laajennusten päivittäminen:
      wp plugin update --all
    • Yhden teeman päivittäminen:
      wp theme update theme-name
      Korvaa yllä olevassa koodissa teema-name sen teeman todellisella nimellä, jonka haluat päivittää.
    • Kaikkien teemojen päivittäminen:
      wp theme update --all
  4. Kun näet onnistumisilmoituksen, siirry sivustollesi selaimella ja tarkista mahdolliset virheet. Tarkista mahdolliset virheet laajennuksen tai teemakehittäjän dokumentaatiosta.

Turvallisuussyistä suosittelemme WordPressin, laajennusten ja teemojen pitämistä ajan tasalla.