No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Suorita traceroutes Windowsissa

Traceroutes -työkalut voivat auttaa tunnistamaan verkko -ongelman. Windowsissa suorita traceroute -komento komentokehotteella.

1. Suorita cmd.exe Windows -versiollesi:
    • Windows 8: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä- valikkoa ja valitse Suorita . Syötä sitten cmd ja valitse OK .
    • Windows 10: Anna Käynnistä -valikossa cmd ja valitse Enter -näppäin.
  2. MS-DOS-kehote tai komentokehote -ikkuna avautuu. Kirjoita tracert yourdomain.tld ja valitse Enter -avain.
  3. Microsoft Windows [Versio 10.0.18363.1256]
    (c) 2019 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.

C: \ WINDOWS \ system \ tracert coolexample.com
  4. Kun jäljitysreitti on valmis, valitse kaikki ( Ctrl+A ) ja kopioi ( Ctrl+C ).
  5. Liitä ( Ctrl+V ) tämä tekstiasiakirjaan (kuten Muistio tai WordPad), jotta voit käyttää sitä myöhemmin.