Vianmääritys WordPressin ydintiedostoihin

Voit diagnosoida, liittyykö virhe WordPress -ydintiedostoihin alla olevien ohjeiden avulla.

Huomautus: Jos sivustosi käyttää Managed WordPress -verkkohotellia , WordPressin ydintiedostoihin on esiasennettuna verkkohotellipaketti, ja WordPress on aina ajan tasalla, joten ydintiedostoihin ei liity virheitä.

Valmistele WordPress -sivustosi vianmääritystä varten:

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä tai muutoksia.
  2. Poista kaikki välimuistilaajennukset käytöstä . Jos sinulla ei ole pääsyä WordPress -hallintapaneeliisi, voit poistaa laajennukset käytöstä tietokannassa tai FTP: llä .
  3. Poista WP_CACHE käytöstä, jos sivustosi käyttää sitä.

Etsi ydintiedostoon liittyvä virhe:

1. Ota WordPress-virheenkorjaustila käyttöön.
  2. Käy sivustollasi ja tarkista, onko PHP -virhe.
  3. Jos kyseessä on PHP -virhe, tarkista, viitataanko tiedostopolkuun WordPress -ydintiedostoon tai kansioon.

Huomautus: Nämä virheet viittaavat usein wp-admin- tai wp-includes- kansioissa olevaan tiedostoon.

Alla on esimerkki:
    Vakava virhe: vaatia (): epäonnistunut avaaminen vaaditaan '/home/user/public_html/ wp-includes /class-wp.php'
  4. Jos virheen tiedostopolku sisältää viittauksen ydintiedostoon tai -kansioon, voit siirtyä ongelman korjaamiseen .
  5. Jos virhe ei näy verkkosivustollasi, sinun täytyy paljastaa virhe:
  6. Jos lokit tai yksityiskohtaiset virheet osoittavat ydintiedostoon liittyvän PHP -virheen, voit aloittaa sen korjaamisen .
  7. Poista WordPress-virheenkorjaustila käytöstä wp-config.php-tiedostossa muuttamalla asetustaWP_DEBUG tosi -arvosta epätosi -arvoon .