Lisää suosikkikuvake verkkosivustolleni

Suosikkikuvake (”favicon” eli favorites icon) auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi. Se on pieni kuva, joka näkyy verkkoselaimen välilehdellä, kun vierailija on sivustollasi. Se näkyy myös selaimen suosikki- tai kirjanmerkkiluettelossa.

Tämä video on osa ohjesarja nimeltä Lisätoimintojen lisääminen Kotisivukoneessa

1. Siirry GoDaddy -palveluun
tuotesivu .
  • Vieritä alaspäin kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  • Valitse Muokkaa sivustoa.
  • Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    napsauta Sivuston asetukset -paneelia
  • Napsauta Suosikkikuvake .
    Napsauta Suosikkikuvake
  • Napsauta Suosikkikuvake -paneelissa Lataa ja siirry haluamasi kuvan kohdalle.
    Napsauta Lataa Huomautus: Kuvan enimmäiskoko on 180 kuvapistettä. Ja pidä suosikkikuvakkeesi yksinkertaisena ja iskevänä - et halua, että ihmiset siristävät.
  • Napsauta Valmis-painiketta. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.
  • Napsauta Käy sivustolla nähdäksesi sivuston suosikkikuvakkeen selaimen välilehdellä tai siirtymispalkissa.
    Esimerkki suosikkikuvakkeesta verkkoselaimen välilehdellä
  • Seuraava vaihe