Suosikkikuvakkeen lisääminen verkkosivustolle

Suosikkikuvake (”favicon” eli favorites icon) auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi. Se on pieni kuva, joka näkyy verkkoselaimen välilehdellä, kun vierailija on sivustollasi. Se näkyy myös selaimen suosikki- tai kirjanmerkkiluettelossa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia
  4. Napsauta Suosikkikuvake.
    Napsauta Suosikkikuvake
  5. Napsauta Suosikkikuvake-paneelissa Lataa palvelimeen ja valitse kuva, jota haluat käyttää.
    Napsauta Lataa palvelimeen

Huomautus: Varmista, että kuva on enintään 180 kuvapisteen kokoinen neliö ja näyttää selkeältä myös pienikokoisena.

6. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi ostamaan uuden verkkotunnuksen tai käyttämään muita verkkotunnuksiasi.
  7. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).
  8. Napsauta Käy sivustolla, niin näet, miltä suosikkikuvake näyttää selaimen välilehdellä tai siirtymispalkissa.
    Esimerkki selaimen välilehdellä näkyvästä suosikkikuvakkeesta