Suosikkikuvakkeen lisääminen verkkosivustolle

Suosikkikuvake (”favicon” eli favorites icon) auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi. Se on pieni kuva, joka näkyy verkkoselaimen välilehdellä, kun vierailija on sivustollasi. Se näkyy myös selaimen suosikki- tai kirjanmerkkiluettelossa.

Tämä video on osa sarjaa: Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  5. Napsauta Suosikkikuvake.
    Napsauta Suosikkikuvake
  6. Napsauta Suosikkikuvake-paneelissa Lataa palvelimeen ja valitse kuva, jota haluat käyttää.
    Napsauta Lataa palvelimeen

Huomautus: Kuva saa olla kooltaan korkeintaan 180 pikseliä ja nelikulmainen. Pidä suosikkikuvakkeesi yksinkertaisena ja ytimekkäänä – ethän halua, että kävijät joutuvat siristelemään silmiään.

7. Napsauta Valmis-painiketta. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.
  8. Napsauta Käy sivustolla, niin näet, miltä suosikkikuvake näyttää selaimen välilehdellä tai siirtymispalkissa.
    Esimerkki selaimen välilehdellä näkyvästä suosikkikuvakkeesta