Lisää suosikkikuvake verkkosivustolleni

Suosikkikuvake (lyhenne suosikkikuvakkeesta) auttaa sivustoasi erottautumaan kilpailijoista näyttämällä pienen kuvan sivustosi selaimen välilehdellä. Se näkyy myös paikoissa, kuten suosikkipalkissa ja kirjanmerkkiluettelossa.

Voit lisätä suosikkikuvakkeen ilman koodaamisen vaivaa käyttämällä Websites + Marketing -sovellusta sivuston rakentaja .

Lataa neliön muotoinen .PNG-, .ICO-, .JPG- tai .JPEG -kuvatiedosto. Suosittelemme, että koot 180 x 180 kuvapistettä, jotta favicon -kuvake näyttää terävältä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset -valikossa Suosikkikuvake .
  5. Valitse Suosikkikuvake -paneelissa Lataa ja navigoi kuvan kohdalle, jota haluat käyttää.
    Napsauta Lataa
    Huomautus: Pidä suosikkikuvakkeen suunnittelu yksinkertaisena - et halua, että ihmiset siristävät.
  6. Napsauta Valmis , kun olet valmis. Kun olet valmis, valitse Julkaise sivusto / Julkaise .
  7. Valitse Näytä sivusto nähdäksesi sivuston suosikkikuvakkeen selaimen välilehdellä tai siirtymispalkissa.
    (Esimerkki alla)
    Esimerkki suosikkikuvakkeesta sellaisena kuin se näkyy aktiivisessa selainvälilehdessä.

Seuraava vaihe