No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Suosikkikuvakkeen lisääminen WordPressiin

Jos WordPress -teemassasi on vaihtoehto favicon -kuvakkeen asentamista varten, kannattaa asentaa favicon -kuvake teeman toiminnoilla siten, että favicon -kuvake sijaitsee WordPressin sisältökansiossa eikä sitä tarvitse asentaa uudelleen, jos siirrät sisältösi toiseen sijaintiin.

1. Kirjaudu WordPressiin
  2. Valitse Ulkoasu -välilehdestä Mukauta
  3. Napsauta Sivuston identiteetti
  4. Valitse kuva, jota haluat käyttää suosikkikuvaketta varten, ja napsauta Valitse
  5. Rajaa kuva haluamaasi muotoon
  6. Napsauta Rajaa kuva
  7. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tallenna ja julkaise