No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Suosikkikuvakkeen lisääminen WordPressille ja FTP: lle

Jos WordPress -teemassasi ei ole mahdollisuutta asentaa suosikkikuvaketta, voit asentaa sen manuaalisesti seuraavien vaiheiden avulla.

1. Lataa suosikkikuvakkeeksi haluamasi kuvatiedosto sivustosi verkkotilan juureen. ( cPanel / Plesk )

Huomautus: Jos sinulla ei ole tiedostojen hallinnan käyttöoikeuksia, sinun on käytettävä FTP: tä ladataksesi suosikkikuvasi verkkosivustosi juurihakemistoon.

2. Vaihda tiedoston nimeksi favicon.ico. ( cPanel / Plesk )

Nämä vaiheet voidaan kumota. Voit nimetä tiedoston paikallisesti ennen kuin lataat sen webhotellitilille.