GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Suunnittele yksilöllinen logo GoDaddy Studio -mallista

GoDaddy Studiolla on satoja logomalleja, joiden avulla voit luoda tyylikkään ja ammattimaisen logon brändillesi muutamassa minuutissa. Valitse haluamallasi tavalla sopiva, poista tausta ja muokkaa sitä niin, että siitä tulee ainutlaatuinen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Napauta näytön alaosassa Mallipohjat .
  3. Selaa mallin luokkia näytön yläosassa. Etsi ja napauta Logot . Voit myös hakea ”logoja” hakukentästä.
    Etsi logot mallivyöstä
  4. Napauta logomallia, joka on lähinnä etsimääsi.
  5. Luo läpinäkyvä versio logosta, jotta voit käyttää sitä eri taustoilla. Voit tehdä tämän napauttamalla oikeassa yläkulmassaGDSTUDIO-export-icon-iOS Kerrokset , ja napauta sitten taustakerrosta (kerroksen pinon viimeinen kerros). Poista taustaväri napauttamalla näytön alaosassa POIS .

Huomautus: Harmaa ruudukko osoittaa, että taustasi on läpinäkyvä.

Kuva läpinäkyvällä taustalla
  6. Mukauta logosi muuttamalla tekstiä ja värejä sekä lisäämällä muotoja ja grafiikkaa. Tee tämä napauttamalla elementtiä ja napauttamalla sitten Muokkaa näkyviin tulevassa bannerissa. Hanki inspiraatiota ja vinkkejä upean logon luomiseen .
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaaGoDaddy Studio -valintamerkki tallentaaksesi muutokset valintamerkki tallentaaksesi muutokset.
  8. Jos haluat käyttää läpinäkyvää versiota toisessa projektissa, tallenna se .png -tiedostona. Voit tehdä tämän napauttamallaGDSTUDIO-export-icon-iOS Vie ja noudata projektin viemisen vaiheita.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Vieritä alaspäin, kunnes näet logon , tai hae ”logot” hakukenttään ikkunan yläosassa.
  3. Valitse logomalli, joka on lähinnä etsimääsi.
  4. Luo läpinäkyvä versio logosta, jotta voit käyttää sitä eri taustoilla. Voit tehdä tämän valitsemalla oikeassa yläkulmassaGDSTUDIO-export-icon-iOS Kerrokset ja valitse sitten taustakerros (viimeinen kerros kerroksen pinossa). Poista taustaväri tyhjentämällä Värin vieressä oleva ruutu.

Huomautus: Harmaa ruudukko osoittaa, että taustasi on läpinäkyvä.

Kuva läpinäkyvällä taustalla
  5. Mukauta logosi muuttamalla tekstiä ja värejä sekä lisäämällä muotoja ja grafiikkaa. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti työskentelysi aikana. Hanki inspiraatiota ja vinkkejä upean logon luomiseen .
  6. Jos haluat käyttää läpinäkyvää versiota toisessa projektissa, tallenna se .png -tiedostona. Voit tehdä tämän valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Vie ja noudattamalla projektin viemisen vaiheita.

Inspiraatiota ja vinkkejä upean logon luomiseen