Suurenna lähetettävän tiedoston maksimikokoa WordPressissä

Kun lataat tiedoston WordPress -mediakirjastoon, saatat nähdä virheilmoituksen, jos tiedosto ylittää latauksen enimmäiskoon. Voit estää virheen noudattamalla näitä ohjeita muuttamalla PHP -asetuksiasi PHP -alustustiedostossa.

1. Tutustu PHP -alustustiedostojen tiedostonimeä koskevaan artikkeliimme saadaksesi selville, minkä PHP -alustustiedoston nimen verkkohotellitilisi käyttää. Jos sinulla on esimerkiksi cPanelin kanssa Linux -verkkohotelli, tiedostonimi on .user.ini.
  2. Muodosta yhteys webhotellitiliisi FTP: llä tai tiedostonhallinnalla .
  3. Etsi verkkohotellisi juurihakemistosta vaiheesta 1. Tämä on tiedosto, jota aiot muokata vaiheessa 5.
    Huomautus: Jos käytät cPanelia tai FileZillaa , varmista, että otat vaihtoehdon näyttää piilotetut tiedostot.
  4. Jos et löydä alustustiedostoa juurihakemistosta, luo tiedosto tekstieditorilla (esimerkiksi cPanelissa käytä Tiedostonhallintaa ) ja tallenna se sitten juurihakemistoon. Varmista, että nimeät tiedoston artikkelissamme mainitulla tavalla .
  5. Lisää seuraava koodi tiedostoon. Jos koodi on jo olemassa, muokkaa vain XXX -arvoja.
    upload_max_filesize = XXXM post_max_size = XXXM
    Sinun tulisi korvata XXX numerolla, joka on suurempi kuin ladattavan tiedoston koko. Jos tiedostosi on esimerkiksi 58,6 Mt, voit korvata XXX : lla 59. Varmista, että pidät M lopussa, koska se liittyy yksiköihin.
  6. Varmista phpinfo -tiedostolla , että muutos on tehty.

Kun olet ladannut WordPress -koontinäytön uudelleen selaimeen, sinun pitäisi pystyä lataamaan tiedosto ilman virheitä.