No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Synkronoi Calendar mobiililaitteen kanssa

Seuraavissa ohjeissa kuvataan, kuinka Calendar synkronoidaan iPhone-, iPad- ja Apple Mac OSX iCal- tai Android -laitteen kanssa.

Ennen kuin synkronoit, varmista, että olet julkaissut Calendar -tuotteesi. Kun julkaiset kalenterisi, voit katsella sitä mobiililaitteilla. Lisätietoja Calendar -tuotteen julkaisemisesta on kohdassaKalentereiden tuominen, vieminen ja tilaaminen .

iPhone tai iPad

Huomautus: Sinun täytyy käyttää iPhone -laiteohjelmistoa 3.1.3 tai uudempaa synkronoida Calendar ja CalDAV. Kaikki iPadin laiteohjelmiston versiot tukevat CalDAVia.

Calendar tarjoaa CalDAV -tuen iPhonelle, iPadille ja Apple Mac OSX iCal: lle. CalDAV mahdollistaa henkilökohtaisen Calendar -toiminnon synkronoinnin laitteiden ja sovellusten kanssa helposti. Voit myös käyttää Calendar iPhoneesi kanssa tuomalla, viemällä tai tilaamalla kalentereita. Katso lisätietoja kohdastaKalentereiden tuominen, vieminen ja tilaaminen .

Huomautus: CalDAV: n käyttö ei synkronoi Calendar -ryhmän tai tapahtuman/tehtävän liitteitä.

1. Napauta alkunäytöltä Asetukset .
  2. Napauta Salasanat ja tilit .
  3. Napauta Lisää tili .
  4. Napauta Muu .
  5. Napauta Lisää CalDAV -tili .
  6. Täytä seuraavat kentät ja napauta sitten Seuraava .
    • Palvelin - Kirjoita caldav.secureserver.net .
    • Käyttäjänimi - Anna Calendar -käyttäjänimesi, joka on sähköpostiosoitteesi.
    • Salasana - Anna Calendar -salasanasi.
    • Kuvaus - Anna Calendar -ryhmällesi nimi, joka näkyy puhelimessasi.
  7. Napauta Tallenna .

Android -laitteet

Android -laitteissa sinun täytyy synkronoida Calendar Google -kalenterin kanssa, joka liitetään Android -laitteesi käyttämään Gmail -osoitteeseen tilaamalla jaettu Calendar.

1. Napauta Android -laitteesi aloitusnäytössä Sovelluslaatikko .
  2. Napauta Asetukset ja napauta sitten Tilit ja synkronointi .
  3. Napauta tilityypiksi Google ja valitse sitten Olemassa oleva tai Kirjaudu sisään .
  4. Anna Google -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ennen kuin napautat oikeanpuoleista nuolta tai Kirjaudu sisään . (Jos käytät kaksivaiheista todennusta, anna sen sijasta salasana.)
  5. Valitse Calendar Google -tiliisi yhdistettyjen palvelujen luettelosta.
  6. Napauta oikeaa nuolta tai Seuraava . Kalenterisi pitäisi synkronoida. (Varmista, että avaat Calendar .

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.