Synkronoi tapaamiset henkilökohtaisen kalenterin kanssa

Tämän ominaisuuden avulla näet kaikki tapaamisesi yhdellä silmäyksellä ja voit jopa synkronoida tapaamisesi henkilökohtaiseen kalenteriisi välttääksesi päällekkäisyyksiä. Jos et ole ottanut Verkkotapaamisia käyttöön, katso katso ensin Lisää Verkkotapaamiset-osio.

Huomautus: Tämä ominaisuus on saatavilla vain Yritys – plustaso- tai eCommerce-asiakkaille Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa. Näissä maissa olevat asiakkaat voivat päivittää tilauksensa kumpaan tahansa milloin tahansa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Napsauta yläpalkissa Asetukset ja valitse Kalenterin synkronointi.
    napsauta asetukset, valitse kalenterin synkronointi
  3. Napsauta Yhdistä kalenteri, valitse kalenteripalvelusi luettelosta ja valitse tili tälle palvelulle.
    napsauta kalenteripalveluasi
  4. Napsauta Hyväksy, kun sinua pyydetään antamaan Cronofylle pääsy kalenteripalveluusi.
  5. Jos sinulla on valitussa palvelussa tai palveluissa useita kalentereita, valitse valikosta yksi ja napsauta sitten Tallenna.
    napsauta asetukset, valitse kalenterin synkronointi

Huomautus: Kuten kuvassa näkyy, voit käyttää kalentereita useista palveluista.

6. Kun Onnistui-vahvistus tulee näkyviin, olet valmis. Asiakastapaamiset tulevat nyt näkyviin henkilökohtaiseen kalenteriisi (kalentereihisi), eikä asiakastapaamisia voi varata aikalohkoihin, jolloin olet varattu.
    Kun verkkotapaamiset synkronoidaan henkilökohtaisen kalenterisi kanssa
    henkilökohtainen kalenteri näyttää tapaamiset tapaamisia ei ole käytettävissä
    Henkilökohtainen kalenteri näyttää muut tapahtumasi yhdessä asiakastapaamisten kanssa Verkkotapaamiset eivät ole käytettävissä muiden tapahtumiesi aikana