Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Synkronoi tapaamiset henkilökohtaisen kalenterin kanssa

Verkkotapaamisten avulla näet kaikki tapaamisesi yhdellä silmäyksellä - ja voit jopa synkronoida henkilökohtaisen kalenterisi tapaamisten kanssa välttääksesi ristiriitaisia aikatauluja.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

Avaa paketti- ja hinnoittelusivu ja katso, ovatko verkkoajanvaraukset saatavilla kielelläsi ja maassasi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Valitse Asetukset ja Tapaamiset -kohdasta Sovellukset . Jos olet verkkosivustosi editorissa, palaa koontinäytön näkymään valitsemalla Esikatselu -painike.
  4. Valitse Lisää kalenteri .
  5. Valitse kalenteripalvelusi luettelosta ja seuraa tilisi linkittämistä.
  6. Valitse kalenterisi avattavasta luettelosta ja valitse sitten Tallenna
  7. Jatka kalenterien lisäämistä, kunnes kaikki kalenterisi on linkitetty. Voit lisätä useita kalentereita useista eri palveluista. Voit kuitenkin lisätä vain yhden kalenterin palvelua kohti. Voit esimerkiksi lisätä kalenterin Outlookista ja Googlesta, mutta vain yksi Google -kalenteri voi olla yhdistettynä kerrallaan.

Asiakastapaamiset näkyvät nyt valitsemassasi henkilökohtaisessa kalenterissasi. Asiakastapaamisia ei voida tehdä aikalohkoissa, kun olet varattu.

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on osa opastussarjaa Lisätoimintojen lisääminen Kotisivukoneessa