Synkronoi tapaamiset henkilökohtaisen kalenterin kanssa

Verkkotapaamisien avulla näet kaikki tapaamisesi yhdellä silmäyksellä, ja voit jopa synkronoida henkilökohtaisen kalenterisi tapaamisten kanssa välttääksesi ristiriitaisia aikatauluja. Kuitenkin vain julkiset tapaamiset voidaan synkronoida. Henkilökohtaisessa kalenterissa yksityisiksi määritettyjä tapahtumia ei synkronoida.

Avaa paketti- ja hinnoittelusivu ja katso, ovatko verkkoajanvaraukset saatavilla kielelläsi ja maassasi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Valitse Tapaamiset ja Asetukset -kohdasta Sovellukset .
  4. Valitse Lisää kalenteri .
  5. Valitse kalenteripalvelusi luettelosta ja seuraa tilisi linkittämistä.
  6. Valitse kalenterisi avattavasta luettelosta ja valitse sitten Tallenna .
    Huomautus: Vain yksi kalenteri voidaan synkronoida milloin tahansa. Jos et halua enää synkronoida yhtään kalenteria, valitse Ei synkronointi ja valitse sitten Tallenna .
  7. Jatka kalenterien lisäämistä, kunnes kaikki kalenterisi on linkitetty. Voit lisätä useita kalentereita useista eri palveluista. Voit kuitenkin lisätä vain yhden kalenterin palvelua kohti. Voit esimerkiksi lisätä kalenterin Outlookista ja Googlesta, mutta vain yksi Google -kalenteri voi olla yhdistettynä kerrallaan.

Asiakastapaamiset näkyvät nyt valitsemassasi henkilökohtaisessa kalenterissasi. Asiakastapaamisia ei voida tehdä aikalohkoissa, kun olet varattu.