Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ota näyttökuva tai tallenna vaiheet

Tässä on linkkejä vaiheisiin, joita sinun on noudatettava ottaaksesi näyttökuvan tai tallentaaksesi näytön. Varmista, että seuraat käyttöjärjestelmääsi koskevia linkkejä: Windows, macOS, iOS, Android tai Linux.

Windows

macOS

iOS

Android-puhelin

Linux (vain näyttökuvat)

• Valitse Tulosta näyttö (Print Screen, Prnt Scrn, prt sc tai PrtScn) näppäimistöltä. Näyttökuva tallennetaan .PNG -tiedostona /Kuvat -kansioon.
    • Jos haluat kaapata vain aktiivisen ikkunasi, valitse Alt ennen kuin valitset Tulosta näyttö .
    • Voit siepata tietyn näytön osion valitsemalla shift ja PrtScn ja valitsemalla sitten alueen napsauttamalla ja vetämällä.