No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tallenna ja vie sähköposteja Thunderbirdin avulla

On ilmainen tapa viedä sähköposteja Thunderbirdillä Mac- tai Windows-käyttöjärjestelmässä. Sitten voit lisätä sähköpostitilisi ja tallentaa sähköpostit Saapuneet- ja Lähtevät-kansiostasi .eml-tiedostoina. Kun sähköpostisi on tallennettu .eml-tiedostoina, voit ladata ne useimpiin sähköpostiohjelmiin, mukaan lukien Outlook.

Ennen kuin voit tallentaa sähköpostisi .emls-tiedostona, sinun on:

Vie sähköpostit .eml-tiedostoina

Sähköpostisi tallentaminen .eml-tiedostoina toimii kaikissa postilaatikkosi ja lähetettyjen sähköpostien kansioissa.

1. Avaa Saapuneet-kansio, joka sisältää tallennettavat ja vietävät sähköpostit.
  2. Valitse kaikki tallennettavat sähköpostit.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Tallenna valitut sähköpostit ja valitse EML-muoto .
  4. Viimeisin luomasi kansio näkyy, sinun on ehkä etsittävä sitä, jos se ei avaudu oletuskansioksi.
  5. Klikkaus Avata . Sähköpostisi tallennetaan .eml-tiedostoina kansioon, sähköpostin lukumäärästä riippuen tämä voi viedä muutaman minuutin.

Toista prosessi kaikille kansioille, jotka haluat tallentaa ja viedä.

Tuo .eml-tiedostot Outlookiin tai muihin sähköpostiohjelmiin

1. Avaa Outlook, luo uusia kansioita, joihin voit tallentaa vanhat sähköpostisi. (Napsauta hiiren kakkospainikkeella valitsemaasi osaa > Uusi kansio > Syötä kansion nimi > Napauta Tulla sisään .
  2. Avaa tietokoneella kansio (t), johon olet tallentanut sähköpostisi tiedostoina.
  3. Vedä ja pudota .eml-tiedostot uuteen Outlook-kansioon. .Eml-tiedostosi lisätään Outlookiin uusina sähköposteina, joita voit käyttää milloin tahansa.

Voit käyttää samantyyppistä prosessia sähköpostitiedostojen siirtämiseen muihin sähköpostiohjelmiin.