No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tallenna ja vie Workspace Email Thunderbirdillä

Vie Workspace Email Thunderbirdillä Mac- tai Windows -käyttöjärjestelmässä. Viestisi tallennetaan .eml -tiedostoina, jotka voit ladata useimpiin sähköpostiohjelmiin, mukaan lukien Outlook.

Ennen kuin voit viedä sähköpostisi, sinun on

Vaihe 1: Vie sähköposti

Vie viestejä Saapuneet- ja Lähtevät -kansiostasi yksittäisinä .eml -tiedostoina. Jos sinulla on esimerkiksi 10 viestiä, ne tallennetaan 10 .eml -tiedostona. Luo tietokoneellasi kansioita (kuten Lataukset -tiedostosi), jotta voit pitää kirjaa Saapuneet -kansioon sisältyvistä .eml -tiedostoista ja Lähtevät -kansioon sisältyvistä .eml -tiedostoista.

1. Avaa Thunderbird .
  2. Valitse Saapuneet -kansio, joka sisältää vietävät viestit.
  3. Valitse kaikki viestit, jotka haluat tallentaa. Käytä Ctrl+A Windowsissa tai Cmd+A macOS: ssa.
  4. Pidä painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Tallenna valitut viestit > EML -muoto .
  5. Valitse tietokoneesi kansio, johon viesti tallennetaan.
  6. Valitse Avaa . Viestisi tallennetaan kansioon .eml -tiedostoina, mikä voi kestää muutaman minuutin tiedostomäärän mukaan.

Toista sama Lähtevät -kansiolle ja muille tiedostoille viestien tallentamiseksi ja viemiseksi.

Vaihe 2: Tuo sähköposti

Nyt kun sähköpostisi on tallennettu .eml -tiedostoiksi, tuo ne Outlookiin tai toiseen sähköpostiohjelmaan. Näin tuot .eml -tiedostot Outlookiin.

1. Avaa Outlook .
  2. Luo uusia kansioita Workspace Email -viestien tallentamista varten. Valitse ja pidä Saapuneet- tai Lähtevät-kansiossa (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Uusi kansio . Anna kansion nimi ja valitse Enter -avain.
  3. Avaa tietokoneella kansio, johon tallensit .eml -tiedostosi.
  4. Vedä ja pudota .eml -tiedostot uuteen Outlook -kansioon. .Eml -tiedostosi lisätään Outlookiin uusina viesteinä, joita voit käyttää milloin tahansa.

Voit käyttää samantyyppistä prosessia sähköpostitiedostojen siirtämiseen muihin sähköpostiohjelmiin.