Tallenna ja vie Workspace Email Thunderbirdillä

Vie Workspace Email Thunderbirdillä Mac- tai Windows -käyttöjärjestelmässä. Viestisi tallennetaan .eml -tiedostoina, jotka voit ladata useimpiin sähköpostiohjelmiin, mukaan lukien Outlook.

Ennen kuin voit viedä sähköpostisi, sinun on

Vaihe 1: Vie sähköposti

Vie viestejä Saapuneet- ja Lähtevät -kansiostasi yksittäisinä .eml -tiedostoina. Jos sinulla on esimerkiksi 10 viestiä, ne tallennetaan 10 .eml -tiedostona. Luo tietokoneellasi kansioita (kuten Lataukset -tiedostosi), jotta voit pitää kirjaa Saapuneet -kansioon sisältyvistä .eml -tiedostoista ja Lähtevät -kansioon sisältyvistä .eml -tiedostoista.

1. Avaa Thunderbird .
  2. Valitse Saapuneet -kansio, joka sisältää vietävät viestit.
  3. Valitse kaikki viestit, jotka haluat tallentaa. Käytä Ctrl+A Windowsissa tai Cmd+A macOS: ssa.
  4. Pidä painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Tallenna valitut viestit > EML -muoto .
  5. Valitse tietokoneesi kansio, johon viesti tallennetaan.
  6. Valitse Avaa . Viestisi tallennetaan kansioon .eml -tiedostoina, mikä voi kestää muutaman minuutin tiedostomäärän mukaan.

Toista sama Lähtevät -kansiolle ja muille tiedostoille viestien tallentamiseksi ja viemiseksi.

Vaihe 2: Tuo sähköposti

Nyt kun sähköpostisi on tallennettu .eml -tiedostoiksi, tuo ne Outlookiin tai toiseen sähköpostiohjelmaan. Näin tuot .eml -tiedostot Outlookiin.

1. Avaa Outlook .
  2. Luo uusia kansioita Workspace Email -viestien tallentamista varten. Valitse ja pidä Saapuneet- tai Lähtevät-kansiossa (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Uusi kansio . Anna kansion nimi ja valitse Enter -avain.
  3. Avaa tietokoneella kansio, johon tallensit .eml -tiedostosi.
  4. Vedä ja pudota .eml -tiedostot uuteen Outlook -kansioon. .Eml -tiedostosi lisätään Outlookiin uusina viesteinä, joita voit käyttää milloin tahansa.

Voit käyttää samantyyppistä prosessia sähköpostitiedostojen siirtämiseen muihin sähköpostiohjelmiin.