Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tarjoa paikallinen nouto

Voit tarjota asiakkaille mahdollisuuden noutaa tilauksensa jälleenmyyntipaikastasi ilmaiseksi tai maksua vastaan. Tarjoa asiakkaillesi paikallista noutoa valtion ja/tai postinumeron mukaan.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta Toimitus -välilehteä, joka on lähellä sivun yläosaa.
  5. Valitse Lähetysvyöhykkeet -osiossa olemassa oleva toimitusvyöhyke, joka tarjoaa paikallisen nouton, napsauttamalla vyöhykkeen nimeä.
  6. Huomautus: Vaiheet 6–9 koskevat vain uuden toimitusvyöhykkeen luomista. Siirry vaiheeseen 10, jos olet lisäämässä paikallista noutoa olemassa olevaan toimitusvyöhykkeeseen.

7. (Valinnainen) Napsauta Shipping Zones (Kuljetusalueet) -osiossa Lisää kuljetusvyöhyke -painiketta.
  8. (Valinnainen) Anna uudelle lähetysvyöhykkeelle nimi Vyöhykkeen nimi -ruutuun.
  9. (Valinnainen) Zone alueilla alueella, valitse tarvittavat maat ja / tai alueet uudelle merenkulun vyöhyke.
  10. (Valinnainen) Napsauta Tallenna muutokset -painiketta.
  11. Napsauta Lisää toimitustapa -painiketta.
  12. Valitse ponnahdusikkunan avattavasta valikosta Paikallinen nouto.
  13. Napsauta Lisää toimitustapa -painiketta.
  14. Paikallinen nouto tulee kytkeä oletusasetuksena käyttöön. Avaa lisäasetukset napsauttamalla Paikallinen nouto.
  15. Anna Otsikko -ruutuun, miten haluat nimetä paikallisen noutotavan kassasivulla.
  16. Valitse asianmukainen Tax status avattavasta valikosta.
  17. Anna valinnainen Kustannukset paikallisten pickup tai jätä se nollassa tarjota ilmainen pickup.
  18. Napsauta Tallenna muutokset -painiketta.