Tarkasta verkkotunnukseni siirron tila

Tarkista GoDaddy-palveluun tai palvelusta pois siirrettävien verkkotunnustesi tila. Pystyt näkemään, missä siirtoprosessin vaiheessa verkkotunnuksesi on, ja hahmottamaan, mitä vaiheita on jäljellä siirron suorittamiseksi loppuun.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-palvelun Siirrot-sivullasi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Jos verkkotunnus siirretään omalle tilillesi, valitse Siirrot palveluun. Jos verkkotunnus siirretään pois omalta tililtäsi, valitse Siirrot pois palvelusta.
  3. Valitsemalla eri välilehtiä voit tarkastella eri tiloissa olevien verkkotunnusten tietoja. Tai voit etsiä verkkotunnustasi hakupalkin avulla.
  4. Jotkin tilat edellyttävät toimia sinulta, mikä näytetään kyseisen verkkotunnuksen kohdalla. Tutustumalla verkkotunnusten tiloja koskevaan oppaaseen saat apua siirtosi edellyttämiä vaiheita varten.

Näet vahvistuksen, kun muutoksesi on hyväksytty. Verkkotunnuksien siirrot kestävät yleensä 5–7 päivää.