Tarkasta verkkotunnukseni siirron tila

Kun verkkotunnus siirretään toiselle tai toiselta verkkotunnusten rekisterinpitäjältä, voit tarkastaa siirron tilan. Tämä antaa sinulle tietoja siitä, milloin siirto käynnistettiin ja tarvitaanko mitään lisävaiheita siirron käsittelyä varten.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot:
    valitse siirrot verkkotunnukset-valikosta
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta asianmukainen vaihtoehto:
    • Jos verkkotunnus siirretään tilillesi, valitse Siirrot sisään.
    • Jos verkkotunnus siirretään tililtäsi, valitse Siirrot ulos.
  4. Tarkasta tiedot odottavista verkkotunnussiirroista. Voit nähdä siirron käynnistysajankohdan ja siirron tilan.
  5. Valitse verkkotunnus suoraan, jos haluat saada lisätietoja siirron tilasta sekä siitä, tarvitseeko sinun suorittaa mitään lisävaiheita.

Huomautus: Verkkotunnuksien siirrot voivat kestää 5–7 päivää.