Tarkastele GoDaddy WordPress -sivustoani WordPressissä

Jos sinun on palattava GoDaddy WordPress -sivuston sivulle WordPress-hallinnan verkkosivustoasi varten, napsauta GoDaddy, joka sijaitsee WordPress-hallintapaneelisi yläosassa ja valitse Tilin asetukset.


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.