Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tarkastele PHP -versiota Plesk -verkkohotellissa

Voit tarkastaa PHP-versiosi suoraan Plesk-paneelin kautta.

1. Valitse Plesk-aloitussivullasi Näytä enemmän sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat tarkastella.
    1. Etkö ole Pleskissä? Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
    2. Valitse käytettävän Plesk-verkkohotellitilin kohdalta Hallitse
    3. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
    4. Suorita yllä kuvattu vaihe 1.
  2. Näet nykyisen PHP-versionumeron kohdassa PHP-asetukset.
    PHP-version näyttäminen

Huomautus: Plesk -verkkohotellissa voit käyttää eri PHP -versioita kullekin verkkotunnukselle. Jos olet tarkistamassa useiden verkkotunnusten PHP -versiota, sinun on toistettava nämä vaiheet jokaiselle verkkotunnukselle.