Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkastele PHP -versiota Plesk -verkkohotellissa

Voit tarkastaa PHP-versiosi suoraan Plesk-paneelin kautta.

1. Valitse Plesk-aloitussivullasi Näytä enemmän sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat tarkastella.
    1. Etkö ole Pleskissä? Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
    2. Valitse käytettävän Plesk-verkkohotellitilin kohdalta Hallitse
    3. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
    4. Suorita yllä kuvattu vaihe 1.
  2. Näet nykyisen PHP-versionumeron kohdassa PHP-asetukset.
    PHP-version näyttäminen

Huomautus: Plesk -verkkohotellissa voit käyttää eri PHP -versioita kullekin verkkotunnukselle. Jos olet tarkistamassa useiden verkkotunnusten PHP -versiota, sinun on toistettava nämä vaiheet jokaiselle verkkotunnukselle.