Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tarkastele PHP -versiota Windows -verkkohotellissa

Voit tarkastaa PHP-versiosi suoraan Plesk-paneelin kautta.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Kohdassa PHP -asetukset näet nykyisen PHP -versiosi numeron.
    Tarkastele PHP -versiota

Huomautus: Plesk -verkkohotellissa voit käyttää eri PHP -versioita kullekin verkkotunnukselle. Jos olet tarkistamassa useiden verkkotunnusten PHP -versiota, sinun on toistettava nämä vaiheet jokaiselle verkkotunnukselle.