Tarkastele sivustoni käyttöä

Näin voit tarkastella, paljonko tilaa ammattimaisesti hallinnoitu WordPress-sivustosi käyttää.

Huomautus: Pro-tilit ovat saatavana ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Jos haluat tarkastella hallinnoitujen WordPress-sivustojen käyttöä Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjäpaketissa, katso

.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta tarkasteltavan sivuston kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse Asetukset.
  4. Napsauta Käyttö-osiossa kohtaa Sivusto.
    hallinnoidun WordPress-sivuston käyttö

Huomautus: Jos haluat nähdä, paljonko tilaa kaikki pakettisi sivustot käyttävät, napsauta Paketti.