Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkastele tai muuta ASP.NET -versiota Windows -verkkohotellissa

Voit tarkastella tai muuttaa ASP.NET-versiota Windows-pohjaisilla verkkohotellitileillämme.

Huomautus: Plesk antaa sinun muuttaa ASP.NET-asetuksia verkkotunnuskohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä jokaisen tilisi verkkotunnuksen asetukset, jos et halua käyttää Pleskin oletusasetuksia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Valitse haluamasi verkkotunnuksen kohdalta Hosting -asetukset .

WWW -komentosarjat ja tilastot -osiossa näkyy Microsoft ASP.NET -versiosi.

Jos haluat muuttaa sitä, valitse uusi versio ja napsauta sitten OK .