Tarkastele tai vaihda PHP-versiotasi

Oma cPanel-tilisi näyttää PHP-version aloitussivullaan.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Ohjelmistot/palvelut-osiossa Valitse PHP-versio.

Nykyinen PHP-versiosi näytetään.

Jos haluat vaihtaa versiotasi, valitse haluamasi versio PHP-versio-valikosta. Napsauta sitten Määritä nykyiseksi.

Jos haluat valita manuaalisesti tiliäsi varten käytettävissä olevat PHP-moduulit, valitse 5.4 asetuksen alkuperäinen (5.4) sijasta.