Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Tarkastele tai vaihda PHP-versiotasi

Oma cPanel-tilisi näyttää PHP-version aloitussivullaan.

Plesk sallii sinun muuttaa PHP-asetuksia verkkotunnuskohtaisesti. Tämä merkitsee, että sinun on päivitettävä kaikkien tilisi sisältämien verkkotunnuksien asetukset, jos et halua käyttää Pleskin oletusasetuksia.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Näytä enemmän verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa.

PHP-versiosi näkyy PHP-asetusten alapuolella.

Voit vaihtaa versiota napsauttamalla verkkohotellin asetukset verkkotunnuksen nimen vieressä.