Tarkastele tietokantasi tietoja

Kun olet luonut tietokantasi, löydät sen tiedot (mukaan lukien isäntänimen) ohjauspaneelistasi.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta MySQL-tietokannat.

Tietokantojesi nimet ja käyttäjäsi tulevat näkyviin.

cPanel-webhotellitilit isännöivät tietokantoja samassa palvelimessa kuin oma sivustosi; muodosta yhteys käyttäen seuraavaa:

• Sivustosi sovellukset muodostavat yhteyden käyttäen isäntänimeä localhost.
  • Etätietokantayhteydet tietokoneestasi käyttävät webhotellitilisi IP-osoitetta isäntänimenä (lisätietoja).

Jos et pysty kirjautumaan sisään tietokantaasi, vaihda jokin tietokannan käyttäjien salasanoista napsauttamalla haluamasi käyttäjän nimeä, määrittämällä uusi salasana ja napsauttamalla sitten Vaihda salasana.