Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkastele verkkosivuston liikennetilastoja Plesk -verkkohotellissa

Webhotellitiliemme avulla voit tarkastella verkkosivustosi liikennetilastoja.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa Näytä lisää .
  6. Napsauta Verkkotilastot .
  7. Kirjaudu sisään Plesk -käyttäjänimelläsi ja -salasanallasi ( lisätietoja ).

Jos haluat muuttaa käyttämääsi tilasto -ohjelmaa, valitse Verkkohotellin asetukset . Sieltä voit valita verkkotilastosovelluksen, jota haluat käyttää, ja napsauttaa sitten OK .