Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ota verkkosivuston liikennetilastot käyttöön Windows -verkkohotellissa

Voit tarkastella Windows -verkkohotellisivustosi kävijätietoja, kun olet ottanut verkkoliikennetilastot käyttöön. Näin se tehdään.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Asetukset -osiossa Palvelin .
  4. Varmista Web Statistics on Päällä. Jos näin ei ole, valitse Manage polvi- tila Päällä ja sulje Web Statistics valintaikkuna.

Kun olet ottanut verkkotilastot käyttöön, Plesk alkaa seurata vierailijatietoja sivustollesi.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos haluat tarkastella sivustosi liikennetilastoja, siirry selaimella osoitteeseenhttps://myDomainName.com/plesk-stat/webstat , missä myDomainName.com on verkkotunnuksesi nimi (kuten coolexample.com). Sinua pyydetään kirjautumaan sisään Plesk -käyttäjänimelläsi ja -salasanallasi.

Lisätietoja

Plesk käyttää AWStatsia web -liikennetietojen seurantaan: