Tarkastele verkkotunnuksia esimääritetyssä profiilissani

Esimääritetyn profiilin avulla voit mukauttaa tiettyjä verkkotunnusasetuksia ja käyttää näitä asetuksia useisiin verkkotunnuksiin kerrallaan. Jos sinulla on useita esimääritettyjä profiileja, voit tarkistaa, mitkä verkkotunnukset on määritetty kullekin profiilille.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Muokkaa sarakkeita -suodatinpainike ja valitse Verkkotunnusprofiili -ruutu.
    valitse verkkotunnusprofiili
  3. Tarkastelemalla Verkkotunnusprofiili -saraketta näet, mitkä verkkotunnukset on määritetty esimääritettyyn profiiliin.