Tarkista Apache -virheloki

Linux -palvelimet käyttävät yleensä Apachea verkkosivujen palvelemiseen. Löydät tietoja Apache -virheistä ja vääristä määrityksistä tästä lokitiedostosta. Vaikka monet virheet ovat vähäisiä eivätkä estä sivustoa toimimasta, jotkin virheet saattavat johtaa siihen, että sivustosi näyttää tyhjän valkoisen ruudun tai "sisäisen palvelinvirheen". On tärkeää, että pystyt tarkastelemaan Apache -virhelokia, kun diagnosoidaan sivusto -ongelma.

Miksi minun pitäisi tarkistaa tämä loki?

• Sivustosi ei toimi aiotulla tavalla.
  • Yhdellä tai useammalla sivustosi sivulla on virhe.
  • Sivustosi lataa tyhjää sivua tai vain pyörii eikä koskaan lataudu.

Lokin sijainti

WHM/cPanel:

/usr/local/apache/logs/error_log

Plesk:

/var/log/httpd/error_log

Miten voin tarkistaa tämän lokin?

SSH

SSH : n avulla voit käyttää, tarkastella ja muokata koko lokia työkaluilla, kuten vim tai grep .

cPanel

cPanel näyttää sivustokohtaiset virheet Tiedot -osiossa kohdan Sivuston virheet kohdassa.

Plesk

Plesk näyttää sivustokohtaiset virheet Verkkotunnus -osiossa Lokit .

Esimerkki virheistä, jotka löytyvät Apache -virhelokista

Alla oleva virhe voi liittyä käyttöoikeuksiin tai tiedostoa ei ehkä ole olemassa:
[Su 12. syyskuuta 08: 32: 07.527832 2021] [cgid: error] [pid 12891: tid 46998784894720] [asiakas 123.45.67.89:6219] AH01264: Komentosarjaa ei löydy tai se ei pysty tilastamaan:/var/www/html/setup. cgi
PHP Vakavat virheet voivat saada sivuston lataamaan tyhjän sivun:
PHP Vakava virhe: Ylläpitämätön Virhe: Kutsu määrittelemättömään funktioon get_transient () kohteessa /home/acooldomain/public_html/deleteme.wpqyru.php:16 Pinon jäljitys: #0{main} heitetty kansioon /home/acooldomain/public_html/deleteme.wpqyru.php rivillä 16
Tämä virhe voi osoittaa virheen PHP -koodissa tai muistiongelman.
[La 25. syyskuuta 21:13: 53.125422 2021] [proxy_fcgi: error] [pid 17649] [asiakasohjelma 123.45.67.89:53223] AH01067: FastCGI -otsikon lukeminen epäonnistui [la 25. syyskuuta 21: 13: 53.125434 2021] [proxy_fcgi: error ]] [pid 17649] (104) Yhteys on nollattu vertaisversiolla: [asiakas 123.45.67.89:53223] AH01075: Virhe pyynnön lähettämisessä osoitteeseen:
Tämän voi aiheuttaa käyttöoikeudet tai .htaccess -sääntö.
[To 30. syyskuuta 17 17: 51: 43.209990 2021] [access_compat: error] [pid 1202] [asiakas 192.88.135.3:28259] AH01797: palvelimen määritykset estivät asiakkaan: /home/acooldomain/public_html/images/pages/index.php , viite:https://www.acooldomain.com/index.php?l=product_detail&p=2726
Tämä johtuu MaxRequestWorkers -rajan saavuttamisesta. Määritystiedosto täytyy päivittää.
[Pe 22. toukokuuta 11: 51: 07.896632 2020] [mpm_prefork: error] [pid 9697] AH00161: palvelin saavutti MaxRequestWorkers -asetuksen, harkitse MaxRequestWorkers -asetuksen korottamista

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Käyttääkö sivustosi PHP: tä? Tarkista PHP -virheloki .

Lisätietoja

Etsi ja tarkista verkkopalvelinlokit .