No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista asennusten lukumäärä

Riippumatta tilaustasostasi, sinulla on rajoitettu määrä kertoja, jolloin voit asentaa Microsoft 365 -tietosovelluksia.

Tililläsi parhaillaan käytettävien asennusten määrän määrittäminen:

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Lataa Office , jolloin Microsoft 365 -tilisi avautuu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään käyttämällä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.
    Napsauta Lataa Office
  3. Asennusten lukumäärä näkyy kohdassa Omat asennukset .
    Omat asennukset