No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista cPanel -sähköpostini

Kun olet määrittänyt sähköpostitilisi, voit tarkistaa sähköpostisi cPanelin sisäänrakennettujen sähköpostiohjelmien, Roundcuben tai Horde Mailin kautta.

1. Siirry osoitteeseen http: // verkkotunnuksesi /verkkopostisi .
  2. Kirjaudu sisään cPaneliin.
  3. Valitse haluamasi verkkosähköpostiohjelma.
  4. Valitsemasi verkkosähköpostiohjelma avautuu.