Tarkista esimääritettyjen profiilien epäonnistumisen syyt

Kaikkiin verkkotunnuksiin ei voida soveltaa esimääritettyjä profiiliasetuksia . Jos verkkotunnuksesi epäonnistuu lisäämällä esimääritettyyn profiiliin , se ei tarkoita, että verkkotunnusongelmassa on ongelma. Tarkista mahdolliset verkkotunnuksen epäonnistumisen syyt tililläsi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset -valikosta Ennalta määritettyjen profiilien hallinta.
    hallita esimääritettyjä profiileja
  3. Valitse Tarkastusvirhe ennalta määritetyn profiilin nimen vierestä.
  4. Tarkista raportti ja selvitä, miksi verkkotunnusta ei voitu lisätä esimääritettyyn profiiliisi.