GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tarkista GoDaddy Studio -tilauksen tila

Vahvista tilauksesi tila GoDaddy Studio -sovelluksessa tai verkossa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta oikeasta alakulmasta Projects (Projektit).
  3. Napauta oikeassa yläkulmassaAsetukset Asetukset .
  4. Vieritä alas, kunnes näet Manage (Hallitse), ja napauta sitten Hallitse tilausta . Tilauksesi tila näkyy.
    Studio -tilauksen tila iOS: ssä
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassaAsetukset Asetukset .
  3. Vieritä alas, kunnes näet Hallitse -kohdan , ja napauta sitten Oma tilaus . Tilauksesi tila näkyy.
    Studio -tilauksen tila Androidissa
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi .
  2. Valitse profiilinimesi oikeassa yläkulmassa taiProfiilikuvake Profiili .
  3. Valitse esiin tulevasta valikosta Uusimiset & Laskutus . Näet GoDaddy Studio -tilauksesi tilan.
    Studio -tilauksen tila verkossa