Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista GoDaddy -tilini tapahtumat

Tarkista tilisi toiminta ja varmista, ettei siinä ole mitään epäilyttävää. Näet laitteet ja selaimet, joita käytetään tilillesi kirjautumiseen, ja kaikki tilimuutokset, kuten kaksivaiheisen vahvistuksen lisääminen tai edustajien käyttöoikeudet .

1. Avaa GoDaddy-tilisi Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu.
  2. Valitse Näytä kaikki aktiviteetit kohdasta Toiminta (viimeiset 90 päivää) ,.
    Näytä kaikki toiminnot
  3. Tarkista tilitapahtumiasi koskevat merkinnät. Valitse Suodatin oikeassa yläkulmassa, jos haluat hakea tietyntyyppistä tilitoimintaa.
    • Valintamerkki vihreän kilven sisälläTuttu laite ja toiminta : Tiliin liittyvä toiminto (kuten tilin sisäänkirjautuminen) tapahtui laitteella tai selaimella, jota olet käyttänyt aiemmin.
    • Tähti sinisen kilven sisälläUusi laite tai uudet kirjautumistavat : Laitteessa tai selaimessa tapahtui tilitoiminto (kuten tilin sisäänkirjautuminen), jota et ole aiemmin käyttänyt.
    • Kynä harmaan suojan sisälläTiliasetusten muutokset : Tilisi asetuksiin tehtiin muutos. Näitä ovat esimerkiksi salasanan tai PIN -koodin vaihtaminen ja muutokset profiilitietoihisi.
  4. Valitse Näytä tilitapahtumien vierestä nähdäksesi lisätietoja.
    Näytä tiedot